Hyppää muutamassa tunnissa kuukausien opettelun yli ja ota Logic Pro X haltuun nyt!

Voitko samaistua tähän?

Haluat aloittaa musiikin tekemisen hyödyntäen Logic pro X – ohjelmaa,
mutta et halua opetella kuukausikaupalla uuden ohjelman käyttöä?

Kaikissa musiikinteko-ohjelmissa on niin valtavasti ominaisuuksia ja mahdollisuuksia, että tuntuu ylitsepääsemättömältä esteeltä edes aloittaa niiden opiskelua. Ne on pakattu niin täyteen ominaisuuksia, valikoita ja näkymiä,
että vähemmästäkin menee pää pyörälle. 

Kun vain voisi hypätä sen turhauttavan hitaan ja tylsän opetteluvaiheen yli 
ja mennä suoraan asiaan. Itse ohjelman opettelu ei niinkään kiinnosta,
vaan musiikin tekeminen sen avulla.

logic pro x peruskurssi 2
logic pro x peruskurssi

Kurssin jälkeen pystyt omatoimisesti luomaan musiikkia Logic Pro X - ohjelmalla.

Tämä kurssi on luotu nimenomaan sitä varten. Opit muutamassa tunnissa kaiken oleellisen, jotta voit alkaa luoda musiikkia heti. Kurssimateriaali on pilkottu pieniin palasiin, joten voit käydä sen läpi omaan tahtiin ja palata tarkistamaan asioita aina tarpeen tullen – kaikki tietysti suomeksi selostettuna.

Tässä pintaraapaisu siihen
mitä kurssin jälkeen osaat:

Tässä vain murto-osa asioista, joita kurssilla opit. Lisäksi saat lukuisia käytännön vinkkejä suoraan Logicia työkseen käyttävältä tuottajalta / äänittäjältä / miksaajalta, jotka taatusti helpottavat musiikin tekemistä. Olen käyttänyt Logicia noin 15 vuoden ajan, joten tiedän mistä puhun. Voit jättää kysymyksiä suoraan kurssialustalle opetusvideoiden alle tai muuten vaan chatin kautta aina mikäli yhtään mikään askarruttaa – vastailen mielelläni parhaani mukaan.

kurssi logic pro

"Suosittelisitko kurssia muille?"

”Aivan ehdottomasti. Pakkohankinta aloittelijoille, varmasti hyödyllinen myös kokeneellekin käyttäjälle. Tässä oppi ohjelman peruskäytön ja pääset nopeammin kiinni itse asiaan, musiikintekoon.

Tämä on tiivis, informatiivinen, käyttöön kannustava paketti.
Jos olet hankkinut Logic Pro X -ohjelman,
Logic Pro X Peruskurssi on se, jonka hankintaa et tule katumaan.”

– Harri T.

Aloita Logic Pro X
Nollasta sataan - Peruskurssi jo tänään.

Perus

67
 • Logic Pro X Peruskurssi
 • Kaikki Tulevat Päivitykset
 • Latauslinkit ilmaisiin plugineihin
 • Pikanäppäimet Muistilista
 • Syventävä Editointikurssi (Bonus 1)

Pro

97
 • Logic Pro X Peruskurssi
 • Kaikki Tulevat Päivitykset
 • Latauslinkit ilmaisiin plugineihin
 • Pikanäppäimet Muistilista
 • Syventävä Editointikurssi (Bonus 1)
 • Miksaustyökalut Minikurssi (Bonus 2)
Suosituin

Total

247
 • Logic Pro X Peruskurssi
 • Kaikki Tulevat Päivitykset
 • Latauslinkit ilmaisiin plugineihin
 • Pikanäppäimet Muistilista
 • Syventävä Editointikurssi (Bonus 1)
 • Miksaustyökalut Minikurssi (Bonus 2)
 • Kokonainen Miksaus Logicissa (Bonus 3)

Huom. Itse kurssisivu on suomeksi, mutta ostoskori ja maksusivu toistaiseksi vielä englanniksi.
Tästä saat katsottua selkeät suomenkieliset ohjeet.

Mikä tekee tästä kurssista niin hyödyllisen?

Kaikki opetusmateriaali on luotu käytäntö edellä. Mitään turhia jargoneita tai tuntien teoriapläjäyksiä et tältä kurssilta löydä. Luon opetusvideoissa lyhyen kappaleen, avaten ja havainnollistaen samalla Logicin toimintoja ja ominaisuuksia. Tämä on varmasti hauskin ja “kivuttomin” tapa oppia uuden ohjelman käyttöä. Tottakai, koko kurssimateriaali (ja tulevat päivitykset) on käytössäsi koko loppuelämän.

Kun liityt Logic Pro X
Nollasta sataan Peruskurssille tänään:

Kurssille liittyessäsi saat myös
kaupanpäällisinä nämä lisämateriaalit:

Kuvittele kuinka paljon kurssi nopeuttaa ja helpottaa elämääsi. Pääset luomaan musiikkia samantien. Otat Logic Pro X:n käyttöliittymän ja sen tärkeimmät ominaisuudet haltuun hetkessä – ja mikä parasta – kaikki tarvitsemasi on samassa paketissa. Enää ei tarvitse arvailla. Et enää jää jumiin monimutkaisen ohjelman takia, josta et ota selkoa kuukausienkaan itseopiskelun jälkeen. Uskon, että kurssimateriaalin jälkeen olet entistä motivoituneempi luomaan uutta.

…tai voit jatkaa ohjelman tutkiskelua itseksesi. Pikkuhiljaa motivaatio musiikin tekemiseen hiipuu, kun jatkuvasti jää johonkin jumiin. Et edes välttämättä tiedä millä hakusanoilla etsiä ohjeita. Arvokas vapaa-aika rakkaan harrastuksen parissa kuihtuu oppaiden selailuun ja tiedon etsimiseen sieltä täältä.

Älä tuhlaa enää minuuttiakaan vaan ota Logic Pro X haltuun helposti ja nopeasti tämän kurssin avulla. Mikäli olet jo satsannut harrastukseesi hankkimalla macin ja Logic Pro X -ohjelman – miksi et opettelisi käyttämään niitä murto-osalla niiden hinnasta. Musiikkisi ansaitsee parempaa. Olet kirjaimellisesti parin klikkauksen päässä kurssialustalta. Lämpimästi tervetuloa!

Bonus 1

Jotta saat kurssista mahdollisimman paljon irti, tarjoan mukaan bonuksen.

Kaupanpäällisinä annan Logic Pro X Nollasta sataan Peruskurssin mukana erityisesti editointiin keskittyvän lisäkurssin. Tällä bonuskurssilla syvennytään tarkemmin Logicin editointityökalujen käyttöön: Opit kuinka puhetta kannattaa editoida esimerkiksi podcastia varten. Tiedät miten lepsusti soitettujen instrumenttiraitojen ajoituksia korjataan halutulla tarkkuudella, olipa kyseessä sitten yhden raidan kitaranäppäily tai rumpusetin moniraitaäänitys.

Tämän kurssin jälkeen osaat hyödyntää monipuolisesti Logicin editointityökaluja.

(Arvo 79€)

Bonus 2 (Pro ja Total)

Kun hankit Logic Pro X Nollasta sataan Peruskurssin Pro tai Total -paketin, saat lisäksi Miksaustyökalut Minikurssin. 
Se avaa aivan uuden ulottuvuuden tärkeimpien miksaustyökalujen maailmaan. Ymmärrät yksittäisten miksaustyökalujen käyttötarkoituksen ja ennen kaikkea kokonaiskuvan niiden ammattimaisesta hyödyntämisestä.

Vaikka tavoitteesi ei olisikaan sanalla sanoen miksata – on tästä varmasti hyötyä myös sävellys- ja äänitysprojekteissa.

(Arvo 99€)

Bonus 3 (Total)

Kolmantena bonuksena haluan tarjota vielä kurkistuksen siihen, kuinka itse käytän Logicin plugineja miksaustyössäni.
Kotistudion Miksauskurssi on syväluotaava kurssi nimenomaan miksaukseen. Siellä opetellaan miksausta useamman eri miksauksen ja kappaleen voimin. Yksi nuista kappaleista miksataan alusta loppuun käyttäen pelkästään Logicin työkaluja sekä paria ilmaista lisäystä.

Logic Pro X Peruskurssin Total-paketin mukana pääset katsomaan tuon miksauksen kokonaisuudessaan. Tämän opetuspaketin avulla saat kokonaisvaltaisemman käsityksen siitä, mikä Logicin miksaustyökaluilla on mahdollista ja miten niitä käytetään ammattimaisen miksauksen luomiseen. Näet aivan koko miksauksen rakentuvan silmiesi edessä – mitään vaihetta ei kelata tai hypätä yli.

(Arvo 349€)
Kuuntele ääninäyte miksauksesta

Tämä kappale on äänitetty bändin treeniksellä ja miksaus on tehty pelkillä Logic Pro X:n plugineilla sekä parilla ilmaisella lisäyksellä. Saat ladattua kappaleen raidat itsellesi harjoitusta varten.

Kuuntele millaisen eron voit saada aikaa Logicin työkaluilla:

60 päivän "ei kysymyksiä"
100% rahat takaisin takuu.

Mikäli toteat ettei Logic Pro X – Nollasta sataan – Peruskurssi auttanut sinua, tarjoan 60 päivän rahat takaisin takuun.
Ei kysymyksiä, ei häslinkiä – 100% rahat takaisin.

Liity kurssille kaikessa rauhassa. Katso kurssivideoita ja hyödynnä oppeja niin kuin parhaaksi näet. Mikäli et saa parempia tuloksia ensimmäiseen 60 päivään, en ansaitse rahojasi.

Lähetä yksinkertaisesti sähköpostia osoitteeseen jp(at)kotistudiokoutsi.fi 60 päivän kuluessa ostotapahtumasta, niin hyvitän koko summan saman tien.

Mitään ei jää hampaankoloon – ei muistella pahalla.

Jos kurssi ei toimi, et maksa siitä. Se on niin yksinkertaista.

Kotistudiokoutsi - jp