t.bone sc 300

Miltä laulu kuulostaa 29 euron t.bone SC 300 mikrofonilla?

Tässä videossa haluan demonstroida miltä kuulostaa halpa laulumikki: t.bone SC 300. Se on kondensaattorimikrofoni ja maksaa uskomattomat 29 euroa, mielettömän halpa! Minkälaista laatua tällaiselta halvalta mikiltä voi odottaa?

Kuuntele neljä eri esimerkkiä neljästä eri musiikkityylistä. Kaikki nämä esimerkit on äänitetty t.bone SC 300 mikillä normaalissa asumiseen tarkoitetussa makuuhuoneessa. Mikki on kytketty suoraan vanhemman mallin Focusriten 2i2 audio interfaceen.

Kuten videolla kuulet, voit saada yllättävän ammattimaista laatua naurettavan halvalla mikrofonilla kotioloissa – aivan mieletöntä. Pointtini ei kuitenkaan ole nostaa itse t.bone SC 300 mikrofonia jalustalle tai hehkuttaa sitä. Mikä tahansa halpa mikki käy. Tarkoitukseni on korostaa sitä tosiasiaa, ettet tarvitse kalliita mikrofoneja tai etuasteita tai edes akustoituja hienoja studiotiloja laadukkaan musiikin tekemiseen. 

Ei ole mitään järkeä käyttää rahaa kalliisiin vehkeisiin, ei ainakaan ennen kuin tiedät miten saat parhaan irti nykyisistä laitteistasi. Ratkaisu parempaan laatuun ei löydy toistaan kalliimmista kamppeista ja tiedät sen varmasti jo itsekin. Tärkeintä on tietää mitä tekee.

Haluan auttaa sinua saamaan hyvälaatuisia äänityksiä aikaan kotioloissa. Tästä syystä suosittelen lataamaan ilmaisen oppaani, jossa kerron kaikki kuusi askelta, joita tarvitaan laadukkaan musiikin tekemiseen kotoa käsin.

Kaikki on kiinni tietotaidosta, joka kehittyy nopeiten mentorin avulla. Mentorin tai valmentajan, joka voi näyttää miten homma hoituu ja miten välttää suurimmat sudenkuopat. Kotistudiokoutsi.fi on ilmainen sivusto juuri tätä tarkoitusta varten. Ota siis Kotistudiokoutsi seurantaan niin Instagramissa, Facebookissa kuin Youtubessakin ja lataa ilmainen oppaani. Takaan, että laittamalla opettamani asiat käytäntöön, saat parempia tuloksia aikaan hetkessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *