riffien äänitys - montako raitaa tarvitaan?

Riffien äänitys – Montako raitaa tarvitaan?

Kun puhutaan (etenkin särötettyjen) rytmikitaroiden äänittämisestä, mielipiteet äänitettävien raitojen määrästä eroavat suuresti. Yksi haluaa äänittää vain yhden raidan, toinen yhden panoroituna vasemmalle ja yhden oikealle. Kolmas äänittää kaksi raitaa vasemmalla ja kaksi oikealle, eli tuplaa vasemman ja oikean raidan. Neljäs kaveri on sitä mieltä, että kun raitoja on neljä kummallakin puolella, homma alkaa pikku hiljaa pelittää.

Yleensä tuplausten, triplausten tai quadruplausten ideana on saada suurempi soundi aikaan. Tässä videossa demonstroin mikä minun kokemukseni mukaan toimii parhaiten ja kuulostaa suurimmalta ja tiukimmalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *