sähkökitaran soittaminen ja äänittäminen ilman vahvistinta

Sähkökitaran soittaminen ja äänittäminen ilman vahvistinta

Sähkökitaran soittaminen ja äänittäminen on tapahtunut iät ja ajat vahvistimen kautta. Kitaravahvistin voi kuitenkin olla kotioloissa – etenkin kerrostaloasunnossa – liian äänekäs. Erilaiset pedaalit ja vahvistinmallinnukset ovat yleistyneet ja laatu parantunut viime vuosien aikana. Niiden auvlla voit sekä soittaa että äänittää sähkökitaraa kotona helposti ilman minkäänlaista vahvistinta. Mikä parasta, ne ovat jopa parempia ja monikäyttöisempiä kuin oikeat vahvistimset. Tässä videossa näytän kuinka niitä käytetään tapahtuu ja mitä tarvitset niiden soittamiseen ja äänittämiseen.

Täältä löydät lisätietoa tarvittavista laitteista kotiäänityksiä varten.

Tästä pääset lataamaan videolla käytetyn ilmaisen vahvistinmallinnuksen.

Toivottavasti tästä videosta on sinulle paljon hyötyä. Mikäli haluat tietää mitä kaikkea laadukkaan musiikin tekemiseen kotioloissa vaaditaan, lataa tämä ilmainen opas. Sen lataaminen ei velvoita mihinkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *